Erhvervsakademiet kan i år ikke invitere til besøg på campus på grund af coronakrisen

SKIVE: Erhvervsakademiet Dania i Skive inviterer nu til sit første virtuelle åbent hus. Det sker online tirsdag 9. juni kl. 16.00-17.30, fremgår det af en pressemeddelelse. Det hedder heri, at i fjor blev fire ud af fem af de besøgende ved åbent hus mere sikre på deres studievalg. I alt oplevede 78 pct. af de besøgende på campuset, at undervisere, studiemiljø og studerende overbeviste dem om, hvilket studium der var det rigtige for dem.

På grund af coronakrisen kan man dog ikke i år møde frem på campus i Skive, men besøget foregår virtuelt via erhvervsakademiets hjemmeside. Ved tilmelding modtager man en online platform, som også bruges i den almindelige undervisning.

Man kan blive klogere på uddannelserne til datamatiker, multimedeidesigner, online produktionsteknolog, serviceøkonom med fokus på tourism management og den nye halvandetårige professionsbachelor i e-handel.

Erhvervsakademi Dania udbyder videregående- og efteruddannelser i Grenaa, Hedensted, Hobro, Horsens, Randers, Silkeborg, Viborg og Skive. I alt udbyder Dania 25 videregående uddannelser inden for business, sundhed, oplevelse, marketing, teknologi og administration. Samlet er der 2500 fuldtidsstuderende på Dania, hvoraf 300 er internationale studerende, og derudover er der 2700 deltidsstuderende på efter- og videreuddannelse via Dania. Erhvervsakademi Dania blev officielt indviet 1. januar 2009 og har 190 fuldtidsansatte medarbejdere.

Nærmere på: www.eadania.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...