Morsø Turistbureau/VisitMors vil igen i år være at finde i Danmarkshallen på feriemessen ”Ferie For Alle”

MORS: Morsø Turistbureau / VisitMors vil igen i år være at finde i Danmarkshallen på feriemessen ”Ferie For Alle” i Herning i perioden 21.- 23. februar.

Ø-ferier er noget helt særligt og Mors er absolut et meget attraktivt område, hvor der er mulighed for mange forskelligartede ferieoplevelser.

På Morsø Turistbureaus stand er der masser af inspiration/tilbud at hente.

Mors har så meget at byde på, uanset om man er til aktiv ferie som f.eks. vandrer- eller cykelferie eller man er til event-, & kulturferieophold eller måske bare ønsker en rigtig daseferie i sommerhus eller måske en rigtig familieferie i f.eks. Jesperhus.

- De mange store events vi har på Mors, har vi selvfølgelig stor fokus på, og vi glæder os til at fortælle om udvidelsen af Østers- & Muslingepremieren i oktober, om Skaldyrsfestivalens forholdsvise nye buffettilbud om fredagen, de mange gratis koncerter i gågaden, Limfjorden Rundt i september kombineret med et autocampertræf, halloween i gågaden o.s.v. Mulighederne er mange, hvilket vi gerne fortæller meget mere om på messen, fortæller turistchef Bente Kristensen.

- Vi er også stolte af at kunne præsentere vores omfattende sejlprogram på Limfjorden fra Nykøbing Havn. De populære ture til Fur og Livø gentages selvfølgelig, akkurat som vores mange smageture også er på programmet igen. Blandt nyhederne finder vi en ny skøn aftentur på Limfjorden, hvor der er fællessang og dansk smørrebrød på programmet. Whiskysmagning på fjorden er også blandt nyhederne, siger turistchefen.

Flere repræsentanter fra turisterhvervet på Mors er repræsenteret på Morsøs stand igen i år.

- Vores gæster har således mulighed for at møde Golfklubben, Museum Mors, Morsø Traktormuseum og repræsentanter fra Skaldyrsfestivalen. Vi har selvfølgelig også gode messetilbud med fra Jesperhus. Smagsoplevelser er der også muligheder for, da vi uddeler smagsprøver fra Thisted Bryghus og repræsentanter fra Skaldyrsfestivalen serverer muslinger fra Vilsund Blue, siger Bente Kristensen.

På standen er der mulighed for at købe forskellige ferieophold til rabatpris. Billetter til Skaldyrsfestivalen, Wine & Dine, Tasting Menu, DM VIP Experience mfl. sælges også på standen.

- Som tidligere år har vi indrettet en lille butik på standen, hvor vi sælger lokale specialiteter f.eks. kan nævnes rapsolie, honning, snaps, øl, pesto, urtedip, lokale bøger og meget andet. Standen bugner med alle de nye brochurer, tilbudsflyers mv., og vi glæder os så meget til at dele dem ud til de mange gæster, slutter turistchef Bente Kristensen.

Morsø Turistbureau findes på Stand C 2556 i Danmarkshallen i Herning.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...