Morsø Kommune går sammen med kommunerne i Skive og Struer om at etablere et destinationsselskab med Limfjorden som motor for turismen.

Kommunalbestyrelserne i de tre kommuner har godkendt en hensigtserklæring om at arbejde sammen imod målet, som er flere turister i området.

Flere turister skal med andre ord have Mors, Skive og Struer i kikkerten, når ferien planlægges.

- Stærke lokale samarbejdspartnere er en forudsætning for den nye destinations udvikling. Derfor skal destinationens interesser og indsatser også fremmes igennem samarbejde med turismeaktørerne. Vi har sammen hundredvis af kilometer attraktiv Limfjordskyst med en stærk ø-turisme og et spillevende bagland med masser af spændende turismevirksomheder, lyder det i en pressemeddelelse fra Hans Ejner Bertelsen, borgmester Morsø Kommune.

Destination Limfjorden er fyldt med små og store perler på turismeområdet, og det kan være svært at fremhæve nogen frem for andre, men eksempler på fyrtårne er:

Jesperhus Feriepark, fælles Unesco Verdensarvspotentiale for Fur og Hanklit, Venø, Maritim Center Glyngøre, Skaldyrscentret, Spøttrup Borg, Toftum Bjerge og Oddesund.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...