Vi tænker meget på at reducere miljøbelastningen, siger driftsleder Martin Josefsen

NYKØBING: Fredag formiddag 5. juni overtog Morsø Taxi & Turisttrafik endnu to hybridbiler fra Toyota-forhandler MTH Biler i Nykøbing, nemlig to Camry’er, således at firmaet nu har i alt 13 Toyota’er kørende - den ældste runder snart de 800.000 kilometer - hvoraf de otte er hybridbiler, som selv generer strøm, mens de kører, fortæller driftsleder Martin Josefsen.

Dette er ud af firmaets samlede bestand på 72 biler, hvoraf 37 er rutebiler og seks turistbusser, den ene en dobbeltdækker, foruden tre taxier og fire minibusser - resten flexbiler, som kører med skolebørn, patienter og læger for Nordjyllands Trafikselskab (NT), MidtTrafik og SydTrafik samt Skive Kommune. Der er for tiden 65 chauffører ansat, hvilket omfatter både fastansatte og afløsere.

Firmaet har siden 2018 haft adresse på Nørrebro i Nykøbing, men har også udkørselssteder i Thy, Skive og Aarhus.

- Vi tænker meget grønt, så vi reducerer miljøbelastningen, siger Martin Josefsen og peger på, at en del af firmaets busser kører på rapsolie fra Mollerup Mølle.

Om de to ny Camry’er fortæller sælger Kristjan Hadberg, MTH Biler, at der er tale om en stor luksusbil, der kører langt på literen, når først strømmen har fået bilen op i fart. Det er fem-personers-sedan med god plads, også til bagage, herunder kørestole og rollatorer. Bilen har den nyeste teknologi, hvad angår sikkerhed.

Nærmere på: www.m-tt.dk & www.mthbiler.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...