Lørdag 16. november er der ”house warming” i Salon Toldboden, som er indrettet med genbrugsmaterialer, og som satser på øko-produkter

NYKØBING: Fredag morgen 1. november åbner der en ny frisørsalon i Nykøbing Mors, nemlig i Toldbodgade, Salon Toldboden, som drives af Majbrit Jakobsen og Kristina Jensby.

De bliver nu selvstændige efter senest at have arbejdet sammen i Salon Hair i Algade.

- Vi indretter butikken med genbrugsmaterialer, så langt vi kan, fortalte de to indehavere, da avisen var på besøg tirsdag 29. oktober, hvor håndværkerne var godt i gang, og hvor der netop var blevet etableret den nødvendige vandtilførsel.

- Derudover satser vi på økologiske produkter, men det er ikke muligt kun at bruge og sælge økologiske produkter, lød det fra Majbrit Jakobsen og Kristina Jensby.

Men allermest satser de på at skabe en frisørsalon, hvor der er en stemning af hjemlig hygge, hvor der er tid til at hygge lidt om kunderne og tale med dem, mens der bydes på en kop kaffe eller en drink.

Majbrit Jakobsen, der oprindelig er fra Salling, blev 2000 udlært Salon Hair, hvorefter hun flyttede til Johannesburg i Sydafrika, indtil hun vendte tilbage for syv år siden. Kristina Jensby er derimod udlært 2007 i Klip Inn i Frøslev, hvorefter hun arbejdede et års tid i Lemvig og derefter kom tilbage til Nykøbing for at arbejde først i Hårtoppen i Algade og siden i Salon Hair.

Salon Toldboden, der kan følges på facebook, har reception lørdag 16. november.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...