Susanne Bruun og Heidi Madsbøll har tidligere arbejdet sammen i 10 år - nu er de i kompagniskab om den gamle HK-købmandsbutik

Tirsdag morgen 26. november åbnede der en ny frisørsalon for både kvinder og mænd i den gamle HK-købmandsforretning i Langebæksgade 1 i Nykøbing Mors. Salonen hedder Bruun & Madsbøll, og bag den står to erfarne frisører.

Susanne Bruun, der er vokset op i Nykøbing, kom i lære 1995 hos Hårtoppen og har senest arbejdet hos Frisør Haldor, mens Heidi Madsbøll, der voksede op i Tødsø, kom i lære 2002 hos Klipotek i Skive, hvor hun også senest har arbejdet. De to ny kompagnoner har tidligere arbejdet sammen i 10 år, nemlig hos Frisør Haldor.

- Vi elsker vores arbejde og går meget op i det faglige håndværk, og samtidig vil vi gerne kræse og hygge om vore kunder, siger de to frisør som med én mund. De mener begge, at de har ”verdens bedste job”:

- Stemningen i salonen skal være hyggelig og afslappet humoristisk. Det er jo sådan, vi er, siger de, der vil servere kaffe eller - hvis kunderne foretrækker det - ”en lille én” i form af en whisky eller en Bailey.

Selve salonen er på 60 kvadratmeter, hvortil kommer baglokaler. Alt er og bliver gennemrenoveret lige frem til åbningsdagen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...