Da feriegæster og andre begyndere mødte DM-holdet i Combat Archery

KLITMØLLER: Gennem sommerferien har der med bue og pil som omdrejningspunkt hver tirsdag og torsdag været holdt 3D-skydning, bue-base-camp og venskabelige dyster som en del af årets vildmarksdage.

Det var også tilfældet torsdag 30. juli, hvor Thy Bueskyttelaug udfordrede feriefriske gæster til at tage kampen op mod danmarksmesterholdet i Combat Archery.

Mange feriegæster har på bue-base-campen lært de grundlæggende færdigheder med bue og pil. Herefter har mange taget skridtet videre og prøvet kræfter med 3D-skydning på naturtro skumdyr, placeret langs udfordrende bane syd for Klitmøller. Nogle har endda fået samlet to hold til en dyst i Combat Archery, hvor deltagerne iklædt sikkerhedsmasker og med rollespilspile skyder efter hinanden.

Flere af laugets frivillige under vildmarksdagene var med på holdet, der i januar blev første danmarksmestre i Danish Combat Archery. For Combat Archery træner i Thy Bueskyttelaug Carsten Stosiek var ideen derfor nærliggende, selv om flere nøjedes med at være med på en kikker.

De frivillige i Thy Bueskyttelaug er helt med på, at det mest er turister, der kommer på vildmarksdagene, og det er da heller ikke kun med mulige nye lokale medlemmer for øje, der inviteres, siger formand Lars Christian Adrados:

- Vi er inviterer, fordi vi synes bueskydning har noget at byde på i form af tekniske færdigheder, koncentration, ro, præcision, styrke og hvis man er til det - konkurrence. Aktiv ferie, hvor en gæst eller to måske begejstres ved mødet med en ny sport, og inspireres til en ny fritidsaktivitet ,når hverdagen igen kalder.

På udedage holder bueskyttelauget til i Næstrup Skyttecenter og ved indedage er det i Thyhallen i Thisted.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...