Der er foredrag, kurser og studiekredse som sædvanlig, men sæsonens længere rejsetilbud er sat i bero

THISTED: Thisted Frie Oplysningsforbund (TFO) har nu udsendt sit program for sæsonen 2020-21:

- Alle kan være med, når man blot har lyst til at lære nyt. Man behøver ikke være medlem af TFO for at deltage i aktiviteterne, men det giver rabat, hvis man er medlem, siger formand Jens Lauritsen.

Første arrangement er et dobbeltforedrag onsdag aften 2. september på VUC i Thisted om Portugal ved journalist Ove Rasmussen, der bl.a. har skrevet den seneste udgave af forlaget Politikens ”Rejsen går til Portugal”, og som siden 1977 har rapporteret fra landet. Dette foredrag er i samarbejde med Folkeuniversitetet og Thy-Mors Lærerkreds.

Næste arrangement er så søndag 13. september, hvor billedkunstner og kunstformidler Thomas Wolsing, Hundborg, tager deltagerne, der kører i egne biler, med på en rundtur til de seks byer Bedsted, Hundborg, Hørdum, Sjørring, Snedsted og Vestervig for at se resultaterne af KulTHYvator-projektet.

Programmet har også flere foredrag, som i foråret blev udsat på grund af coronanedlukningen, bl.a. et foredrag onsdag aften 16. september om ”Filosofisk etik” ved lektor Bjarne Troelsen, der har arbejdet på både Aalborg Katedralskole og Aalborg Universitet.

Traditionen tro udbyder TFO også forskellige kurser og studiekredse af kortere eller længere varighed. I september udbydes der et malekursus i Plantagehuset. Her er tidligere lektor Jens Lauritsen, der er kursusleder. Til foråret udbydes en studiekreds om Grundtvig ved lektor Knud Holch Andersen og et om J. P. Jacobsen ved lektor Else Bisgaard og tidligere museumspædagog Svend Sørensen, og der udbydes også flere foredrag til foråret.

Sædvanligvis udbyder TFO også hver sæson en længere rejse, men det er foreløbig sat på pause på grund af coronasituationen.

Nærmere på: www.tfoinfo.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...