De første Telenor-kunder tilsluttes Thy-Mors Energis fibernet inden udgangen af 2020

THY-MORS: Større udbud og øget konkurrence. Internetbrugere i Thy og på Mors kan se frem til større valgfrihed, når de køber internet.

Snart kan 44.000 husstande i Thy og på Mors se frem til større valgfrihed og øget konkurrence på markedet for lynhurtigt internet.

Thy-Mors Energi og Telenor har i dag underskrevet en aftale, der indebærer, at Telenor fremover kan tilbyde lynhurtigt fiberbredbånd til kunderne i Thy-Mors Energis fiberforsyningsområde.

Dermed får internetbrugere i Thy og på Mors nu mulighed for selv at vælge tjenesteudbyder.

Med dagens aftale får 44.000 husstande i Thy og på Mors snart adgang til at købe Telenors nye bredbåndssatsning MaxSpeed med hastigheder på op til 1.000 Mbit/s. Det glæder man sig til i Telenor.

- I Telenor har vi en ambition om at levere den bedst mulige internetforbindelse til flest muligt danskere i hele landet. Med vores aftale med Thy-Mors Energi får internet-kunder i området nu adgang til Telenors nye bredbåndsatsning, MaxSpeed, som har vist sig rigtig populært i de områder af Danmark, hvor Telenor allerede i dag tilbyder fibernet”, siger Lars Kyrø, der er Internetchef i Telenor.

Med aftalen mellem Telenor og Thy-Mors Energi får beboere i Thy og på Mors nu også muligheden for første gang både at vælge mellem flere fibernetudbydere og at samle fibernet- og mobilforbindelsen hos én og samme udbyder. En mulighed, der generelt er stor efterspørgsel efter i hele landet.

Også i Thy-Mors Energi forventer administrerende direktør, Lars Peter Christiansen, at et øget udbud af tjenesteudbydere og produkter vil betyde, at endnu flere andelshavere vælger en fremtidssikret bredbåndsløsning i form af fiber.

- Samarbejdet med Telenor gør os i stand til at præsentere vores 44.000 andelshavere for endnu flere stærke digitale produkter. Vi vil gerne øge antallet af kunder der benytter vores fibernet, og det kan åbningen af vores fibernet samt et bredere udvalg af kvalitetsindhold helt sikkert hjælpe os med. Vi ser frem til at byde Telenor velkommen på vores fibernet, der som et af de første i landet, vil være fuldt udbygget inden udgangen af 2020, siger han.

Parterne forventer, af de første Telenor-kunder tilsluttes Thy-Mors Energis fibernet inden udgangen af 2020.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...