Søsterlogen: Donation til øens støtte- og kontaktperson

fOR EN gangs skyld var det Jonna Thingvad, der modtog gaver. Godt nok gaver at bringe videre, men alligevel.

Søsterloge nr. 55 DUEHOLM havde forleden inviteret Morsø Kommunes støtte-kontaktperson op i huset på Fruevej i Nykøbing for at overraske hende.

- Hvert år giver vi en person eller en forening, som har gjort særligt indtryk, en pengedonation, og i år faldt valget på Jonna Thingvad, fortæller Birgit Haaning fra Søsterlogen.

Jonna Thingvad modtog 8.000 kroner fra søstrene til sit fortsatte virke blandt øens mest udsatte og forsømte borgere.

Birgit Haaning fortæller, at logen ved den årlige julestue ved salg af juledekorationer, kirkegårdsdekorationer, hjemmebagte kager og håndarbejde fik et pænt overskud.

- Vores penge går altid til velgørenhed. I mange år har vi givet 10.000 kroner til Skjult Nød på Mors, hvilket vi også gjorde i år, oplyser Birgit Haaning.

Udover denne faste donation har søsterlogen som sagt tradition for at give en håndsrækning til nogen, der har gjort specielt indtryk på søstrene.

Begrundelsen for valget af Jonna Thingvad lyder blandt andet således:

- Du bruger som støtte- og kontaktperson i Morsø Kommune meget af din fritid på de skæve eksistenser. Du skaber tillid blandt misbrugere, stofmisbrugere og alkoholikere. Du kommer på hjemmebesøg hos de familier der har det svært. Du er med at at give disse eksistenser livsmod, håb og værdier.

Og mange af disse er meget ensomme personer.

Jonna Thingvad kvitterede for pengegaven ved at fortælle om den store glæde, hun finder i sit arbejde for øens ellers ofte oversete befolkningsgruppe.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...