Da Thomas Pedersen for to år siden entrede scenen i Kassehuset i Glyngøre gik der kun kort tid, før han og hans akustiske guitar havde vundet tilhørernes opmærksomhed, og nu gentages succesen.

Thomas Pedersen fra Farsø deltog for flere år siden i The Voice på TV2, og har en forkærlighed for amerikanske sange og store ballader.

Han er også en god fortæller, der knytter historier til mange af numrene og giver dem personligt udtryk. Han har sit udgangspunkt fra huset i Farsø, hvor han er vokset op og egentlig var tiltænkt en fremtid som bager. Det fag kvittede han, da efterspørgslen på hans musik steg. - I de sidste par år har jeg spillet til rigtigt mange festivaler over hele landet. Det giver god erfaring, og jeg synes, jeg har lært meget om danskernes musiksmag undervejs, siger Thomas Pedersen.

- Jeg glæder mig vildt meget til at spille i Kassehuset igen. Siden sidste Kas Kafé har jeg været i Glyngøre en enkelt gang for at spille til et privat arrangement i Kassehuset. Det er et skønt lokale, siger Thomas Pedersen, der kan opleves der fredag 4. januar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...