Hos P. Sørensen A/S i Øster Assels er man glade for anerkendelsen

ØSTER ASSELS: P. Sørensen A/S i Øster Assels - også kendt som Suzuki på Mors - har igen for 2019 som for 2018 modtaget et diplom fra Suzuki Bilimport Danmark A/S, der hædrer indsatsen for at yde en ekstraordinær god kundeservice. Diplomet uddeles efter kundernes egne indmeldinger, fremgår det.

- Glade og tilfredse kunder er selvsagt afgørende for at have en god forretning, siger sælger Ronni Lank Jensen fra Suzuki i Ø. Assels og fortsætter:

- Vi arbejder hver dag for at give vore kunder en topoplevelse, når de kommer for at købe bil eller at få den serviceret eller repareret på værkstedet. Med dette diplom kan alle tydeligt se, at vore kunder er meget glade for at komme her. Så, ja, det er vore kunders oplevelse, der ligger bag diplomet - og den oplevelse vil vi også give til alle nye kunder, der kommer her.

Suzuki-importøren spørger alle kunder, der har købt en fabriksny bil, om deres tilfredshed med den betjening, de har oplevet hos deres forhandler, og senere om den oplevelse, de har haft på det værkstedet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...