Kitesurfer fortæller om en dejlig tur på Thisted Bredning - og om en snak med mandskabet på den redningshelikopter, der - uden grund - blev rekvireret

THY-MORS: Helt efter planen endte turen på Nordmors for en 47-årig kitesurfer, der tirsdag eftermiddag stod ud fra Thisted med surfbræt og drage. Og det var ikke hans familie, som var årsag til en redningsaktion med helikopter.

Det har surferen, Søren Mortensen, skrevet i kommentarfeltet til NORDJYSKE’s artikel på nordjyske.dk, der byggede på oplysninger fra lokalpolitiet i Thisted. Ifølge Søren Mortensen var det ”en hundelufter”, der slog alarm. Men - som det også fremgik af artiklen både på nordjyske.dk og i torsdagsavisen - gik hans tur uden problemer. Familien blev dog selvfølgelig nervøse og usikre, da de fik at vide, at han var set i havsnød.

”Jeg havde en dejlig tur over bugten og ned langs kysten på Mors”, skriver han.

Ved Skarrehage holdt han pause og fik en snak med personalet fra helikopteren. Efterfølgende sejlede han videre og mødte som aftalt sin familie ved Feggesund.

Turen over bredningen og langs kysten på Mors blev på knap 60 km, oplyser kitesurferen, der i øvrigt har ros til politiet og redningsmandskabet fra SOK.

NORDJYSKE har forgæves forsøgt at komme i kontakt med Søren Mortensen, der ifølge politiet bor i Horsens, men har baggrund i Thy.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...