Der bliver masser af musik i gaden i Nykøbing denne sommer. Såvel lokal musik som ikke lokal. Sommerkoncerterne er et samarbejde mellem Morsø Handelsstandsforening og Morsø Kommune, og herfra er der til i år strikket et bredt program sammen med mange store navne.

Rækken af gratis koncerter starter lokalt med Række 2 1/2 onsdag 3. juli på Kirketorvet i Nykøbing, hvorefter der vil være musik alle seks onsdage i skolernes sommerferie.

- Årets sommerkoncerter starter og slutter i år med lokale bands, som alle kan lave en fest på Kirketorvet med masser af god musik. Der er ingen tvivl om, at koncerten med Række 2½ vil skabe masser af energi og stemning i byen, siger Michael Hansen, formand for Morsø Handelsstandsforening.

Sommerkoncerterne har Morsø Handelsstandsforening som arrangør og er med støtte fra Morsø Kommune.

Fra kommunens side glæder formand for Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget, Ellen Philipsen Dahl sig over det fine program.

- Jeg er overbevist om, at sommerkoncerterne også i år vil tiltrække mange besøgende. Onsdagskoncerterne har fuld opbakning fra Morsø Kommune, understreger hun.

Og repertoiret i år spænder vidt.

3. juli er det lokale Række 2 1/2 og onsdag 10. juli får vi formentlig et genhør med ”De Blå Bjerge” og ”Midsommernat”, når Moonjam gæster Kirketorvet. Sangen om Strandpavillonen i Nykøbing Mors vil uden tvivl lyde onsdagen efter, 17. juli, hvor Poul Krebs indtager Kirketorvet. Den 24. juli gæster den populære trio fra 90’erne, Sko/Torp Nykøbing, givetvis også med deres største hit ”On a long lonely night”.

I den helt anden genre er musikken onsdag 31. juli, hvor Ib Grønbech vil synge om både Peter, der lå i telt og og spørge, hvorfor han dog ikke må få Beatles-hår. Som rosinen i pølseenden spiller endnu et lokalt orkester den 7. august, hvor Tuesday afrunder sommerens gratis onsdagskoncerter i Nykøbing.

Butikkerne vil holde åbent til 21.00, der vil være aftensang i Nykøbing Kirke, og marked i gågaden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...