Destination Limfjorden inviterer nu til et webinar om regeringens forskellige støtteordninger

MORS: Den nyudnævnte destinationsdirektør Kristina Lehmann Schjøtt for den ny turismedestination Limfjorden, der dækker Morsø, Skive og Struer kommuner, inviterer nu turismevirksomheder til et gratis webinar, destinationen tilbyder i samarbejde med Erhvervshus Midtjylland.

- Turismevirksomhederne står i en svær tid. Corona har lukket store dele af branchen ned. Mange er nødt til at holde lukket og aflysningerne vælter ind, skriver Kristina Lehmann Schjøtt i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Regeringen er lige nu i fuld gang med at udrulle en række forskellige hjælpepakker, og erhvervsfremmesystemet har en lang række tilbud om gratis hjælp og sparring, der skal afbøde konsekvenserne for virksomhederne i denne krise. Oplever du, at det kan være svært at få et overblik over de mange tiltag - og hvilke der passer bedst til dig og din virksomhed, er du ikke den eneste.

Derfor inviterer Destination Limfjorden i samarbejde med Erhvervshus Midtjylland til en times gratis webinar for turismevirksomheder, hvor man kan blive klogere på de muligheder, der er for gratis hjælp og sparring i denne svære tid.

Videre hedder det, at nogle af hjælpepakkerne rulles ud via Erhvervsstyrelsen og andre fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, og det er netop disse hjælpepakker, man på webinaret sætter fokus på, introducerer og klæde deltagerne på til at komme videre med:

- Samtidig vil du høre mere om tilbuddene i regi af Early Warning og om Erhvervsfremmesystemets hjælpemuligheder, hedder det.

Webinaret foregår onsdag 1. april kl. 13-14. Modulet finder sted via skype. Rent praktisk tilmelder man sig via MEAs nemtilmelding: https://erhvervshusmidtjyl.nemtilmeld.dk/5/. Man vil så modtage en invitation med et link til et skypemøde.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...