Ældresagen Mors har haft fint besøg. Hovedbestyrelsen gæstede forleden den lokale afdeling for at få indblik i den store tilslutning til Ældresagen her på øen. - - - Vi er da rigtig glade for, at hovedbestyrelsen havde lyst til at besøge os, siger kasserer Kirsten Nielsen, der fortæller, at hovedbestyrelsen blev modtaget på t’bords (det tidligere KFUM & K Selskabslokaler. Red.)

Under kaffen blev bestyrelsesmedlemmerne af foreningens hovedbestyrelse sat ind i de lokale detaljer.

- Vi fortalte dem om, hvordan vi får det hele til at køre her på Mors. Hvordan vi sammensætter vores programmer, og hvordan vi hverver medlemmer, fortæller Kirsten Nielsen.

Henning Sørensen var med på mødet for at fortælle om Ældresagens samarbejde med Morsø Kommune om eksempelvis besøgstjeneste og vågekoner.

Efter frokost kom hovedbestyrelsen, der består af medlemmer fra både Jylland, Fyn og Sjælland, taget med på en bustur for at se Mors.

Eftermiddagskaffen blev indtaget på Gullerup Strand Kro, hvorefter turen hjemover mod Nykøbing blev nydt med udsigt og god stemning i bussen.

Ældresagen Mors har i øjeblikket 3830 medlemmer, og er dermed en af de lokalafdelinger, der har bedst fat i befolkningen.

I forbindelse med hovedbestyrelses besøg på Mors blev det også til et hovedbestyrelsesmøde her på øen.

- De havde mødet planlagt til dagen efter deres besøg her, og så ville de ikke til at køre helt til Sjælland for hovedbestyrelsesmødet, siger Kirsten Nielsen, der glæder sig over skulderklappet til den lokale afdelings mange frivillige. Heriblandt også de før omtalte brevduer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...