Det populære band Sko/Torp med Søren Sko og Palle Torp fejrer 30-års jubilæum i år. Sko/Torp kan opleves til gratis koncert på Kirketorvet i forbindelse med ByNight onsdag den 24. juli.

Mange danskere har været med fra starten i 1990, hvor Sko/Torp nærmest dukkede op ud af ingenting med albummet ”On A Long Lonely Night”. Sangene ”Get Ready”, ”Loser’s Game” og ikke mindst titelsangen ”On A Long Lonely Night” er skrevet ind i den danske musikhistorie.

- Sko/Torp vil helt sikkert fylde Kirketorvet med nye hits og gamle kendinge. De er et rigtigt godt live-band, som i år har 30-års jubilæum, fortæller Michael Hansen, som er formand for Morsø Handelsstandsforening.

Søren Sko og Palle Torp kan fejre 30-års jubilæum sammen. Der udkom en helt ny samling sange i november 2018 på albummet #skotorp7. Det er bandets syvende album i alt. Sko/Torp er et af landets mest turnerende bands gennem de sidste mange år med 80-90 koncerter om året. Onsdag den 24. juli kan de opleves til koncert på Kirketorvet i Nykøbing. Sko/Torp vil byde på masser af nyt og naturligvis det bedste af de gamle. På turneen i jubilæumsåret bliver Sko/Torp som altid flankeret af guitaristen Morten Woods, der i øvrigt kan fejre sit 20-års jubilæum med Søren Sko.

- Endnu en onsdag aften vil sommerkoncerterne samle mange morsingboer og turister i gågaden, som holder åben til kl. 21. Sommerkoncerterne er blevet en fast tradition for mange, siger Ellen Philipsen Dahl, som formand for Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget i Morsø Kommune.

Morsø Handelsstandsforening er arrangør af sommerkoncerterne med støtte fra Morsø Kommune.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...