MUSIK: Morsø Handelsstandsforening er klar med seks koncerter i skoleferien. Poul Krebs og Sko/Torp er trækplastre

NYKØBING: Kirketorvet skal fyldes til randen, når Morsø Handelsstandsforening står for seks sommerkoncerter hver onsdag til by night. I år har koncerterne fået navnet onsdagsrock.

- Vi havde lyst til at prøve noget andet med hensyn til navnet, men et egentligt stilskifte er der ikke tale om, siger Michael Hansen, formand for Morsø Handelsstandsforening.

Koncertrækken starter 3. juli med lokale Række 2 1/2, hvorefter Moonjam, Sko/Torp, Poul Krebs og Ib Grønbech følger trop.

- Det sidste navn bliver også et lokalt band, men det er endnu ikke helt på plads, uddyber Michael Hansen, der håber, at koncerterne bliver et tilløbsstykke.

- Til koncerterne med Poul Krebs og Sko/Torp kan 2000 publikummer ikke gøre det. Der skal vi op på 5000 ligesom til Big Fat Snake, fortsætter han.

Næststørste måned

Det er niende år i træk, at handelsstandsstandsforeningen arrangerer by night koncerter.

- Målet er som altid fyldte poser og at skabe omsætning, siger Michael Hansen, der betegner juli som en særdeles vigtig måned for det lokale handelsliv.

- Det er vores næststørste måned. Den er vigtig for os. Kun julen er vigtigere. Pengene til by night koncerterne er en slags investering, konstaterer han.

Handelsstandens budget til sommermusik er i år på knap 400.000 kr. Niveauet er det samme som sidste år. Pengene er godt givet ud ifølge formanden.

- Der er tale om store navne, som nok skal trække folk. Bookingerne i både Jesperhus og sommerhusene er allerede i fuld gang, så det tegner godt, vurderer han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...