Søsport: Masser af aktiviteter i sommerens løb

Der er mulighed for masser af oplevelser på fjorden, når det gælder de arrangementer, kajak- og sup-afdelingerne under Søsport Vilsund tilbyder i sommerens løb.

Alt imens det gamle skibsværft i Vilsund er ved at blive omdannet til Søsportcenter som en del af Cold Hawaii-projektet, er søsportsaktiviteterne i fuld gang på fjorden både for klubbens medlemmer og for nybegyndere.

- Hver mandag aften sommeren igennem er der klubaften for kajakklubbens medlemmer, hvor vi tager på fjorden og roer et par timer og har 3. halvleg på stranden bagefter, siger klubinstruktør Marianne Laursen.

Har man lyst til at prøve at ro såkaldt stand up paddle (sup), hvilket vil sige stående padling, foregår også dét mandag aften fra Sundby Havn. Klubbens formand, Rikke Noppenau er klar til at besvare spørgsmål fra såvel nybegyndere som øvede.

Instruktør i kajakklubben, Lisbeth Frandsen fortæller, at man gerne vil vise flere lokale, hvor smukke kyststrækninger, vi har på Mors og ved Thy. Derfor laves der kajakture for nybegyndere hele sommeren igennem.

Det foregår på hverdagsaftener, når der er roligt vejr.

På Vilsund Søsports hjemmeside kan man følge med for at se, hvornår der er sejlads. Da det afhænger af vejr og især af vind, er det noget, der løbende bliver opdateret.

Ofte har roerne kaffekurv med på turen og får en dejlig udflugt ud af det.

- Har man mod på og lyst til mere kajak, så kan man også komme på kursus og få et roerbevis, så man kan blive medlem af klubben og selv tage på vandet, når man har lyst. Klubben arrangerer også disse kurser hvert år for at uddanne nye roere, siger Lisbeth Frandsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...