Den officielle indvielse sker over tre festdage med taler og teater i weekenden 27.-29. september

NYKØBING: Det ny Limfjordsteater - det ny teaterhus ved uddannelsesfællesskabet på Limfjordsvej i Nykøbing - indvies lørdag 28. september med snoreklip, gadeteater, skøre strømere, guidede rundvisninger samt tre aftener fredag-søndag med åbningsshow og spisning, fortæller teaterleder Gitta Malling.

Områdets borgere i alle aldre er inviteret med, når det nye Limfjordsteater officielt åbner sidste weekend i september:

- Vi håber, at både børn og voksne vil være med til at fejre, at vi har fået et helt nyt og temmelig fantastisk teaterhus på Mors. Vi betragter det ikke kun som vores, men som hele øens nye teaterhus, og håber derfor også, der er mange, som vil tage del i festlighederne, siger Gitta Malling.

Lørdag er den officielle åbningsdag, som starter om formiddagen med åbningstale ved borgmester Hans Ejner Bertelsen (V) og snoreklip. Derefter er der åbent teaterhus med guidede rundvisninger - og, som det hedder i en pressemeddelelse, ”risiko for at blive antastet af skøre strømere”. Senere kan man opleve den verdensberømte klovn Paolo Nani med forestillingen ”Jekyll on Ice” om den følsomme issælger Jekyll og hans ikke helt traditionelle måde at drive forretning på. Måske issalget ikke går helt som forventet, men til gengæld er der garanti for både overraskelser og gode grin.

Det samme gælder, når landets førende gadeteater, Dansk Rakkerpak, om eftermiddagen stiller op med sit forrygende morsomme trekantsdrama ”Lus i skindpelsen”:

- Vi tør godt love, at det bliver festligt, uanset om man er barn eller voksen, siger Gitta Malling.

Både fredag, lørdag og søndag er der mulighed for at opleve Limfjordsteatrets store åbningsshow. Søndag er forbeholdt inviterede gæster, mens fredag og lørdag er åbent for alle. Dog kræves det, at man køber billet, idet der er inkluderet både velkomstdrink og lækker tapasanretning fra t’bords:

- Vi laver et åbningsshow, hvor man både kan opleve lokale og udefrakommende artister - dansere, en operasanger, musikere og skuespillere. Det bliver nogle helt særlige aftener, hvor vi viser huset frem på en anden måde og giver publikum noget, der appellerer til alle sanser, siger Gitta Malling.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...