Vi er blevet taget rigtig godt imod her i midtbyen, sagde salgschef Martin Krogh, og chefredaktør Jens Peter Svarrer gav tilsagn om avisens tilstedeværelse på øen

NYKØBING: - Elsøvej 105 er jo en adresse, som har en lang tradition og rigtig meget historie her på Mors. Men flytningen til Kirketorvet markerer en ny start for NORDJYSKE Medier på Mors, sagde salgschef Martin Krogh, da han bød velkommen til indvielsesreceptionen torsdag eftermiddag:

- Og der skal lyde en kæmpe tak til hele byen for den modtagelse, vi har fået her i midtbyen. Siden det kom frem, har vi modtaget et hav af positive tilkendegivelser. Det varmer og gør os stolte, sagde salgschefen og fortsatte:

- Samarbejdet med læsere, lyttere, seere, brugere og annoncører samt øvrige samarbejdspartnere er af afgørende betydning for vores eksistens. Vi er både ydmyge over for og taknemmelige for jeres opbakning.

Også Jens Peter Svarrer, der var ansvarshavende redaktør for Morsø Folkeblad og nu er medlem af chefredaktionen på NORDJYSKE Medier med ansvar for bl.a. Thy-Mors-redaktionen og for ugeaviserne, gav tilsagn om, at aviserne fortsat vil være til stede på øen:

- Det er vigtigt for lokalsamfundet, at der er aviser og andre medier, som dækker øen, stiller politikerne til ansvar og formidler, hvad der er af aktiviteter, sagde han, og det er vi.

Det var 1. oktober, NORDJYSKE’s kontor og redaktion flyttede fra Elsøvej 105 til førstesalen på adressen Kirketorvet 1 - oven på Spar Nord og med udsigt til Kirketorvet, kirken og en del af gågaden. Indgang er dog fra Havnegade til bankbygningen:

- Vi prøver hver dag at undgå, at alarmen går, sagde Martin Krogh, da han takkede Spar Nord for modtagelsen og samarbejdet omkring indflytningen.

Kontoret er lukket onsdag, men mandag, tirsdag, torsdag og fredag arbejder her fast salgsassistent Hanne Nielsen og salgskonsulent Jette Vestergaard-Pedersen, og om tirsdagen arbejder her også journalist Villy Dall, som har ansvaret for Morsø Folkeblads Ugeavis.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...