Første arrangement er en tur tirsdag 18. marts til Nordthy og Hannæs med tre besøg

MORS: Efter at have været inaktive et godt stykke tid på grund af coronakrisen er Morsø Landboseniorklub nu klar med sit efterårsprogram, der starter tirsdag formiddag 18. august med en tur til Østerild og Langvad, hvor man besøger både Nordthy, der tidligere hed Nordthy Biscuit, og besøgscentret for vindmøller samt Thylejren. Turen køres i egen bil eller ved samkørsel, fortæller sekretær Jens Hansen.

Virksomheden Nordthy startede 1996 med at levere til den lokale købmands kagehylde. 2010 købte man BE Kager i Rødekro for at komme ind på det tyske marked, og så blev navnet til Nordthy, hvor man tidligere har heddet Din Kagemand og Nordthy Biscuit.

På det nationale testcenter for store vindmøller i Østerild Plantage får man en rundvisning og en orientering om centret. Her serverer klubben en sandwich, mens man selv skal medbringe drikkevarer.

Derefter går turen videre til Langvad, hvor Thylejren siden 1970 har holdt til i og omkring den delvist nedbrændte Trægården. Deltagerne får en rundvisning og orientering om lejren, hvor der i dag bor 80-90 beboere.

Næste arrangement er torsdag aften 3. september på restaurant t’bords i Nykøbing, hvor man får besøg af Kerteminde-bedemand Niels-Peter Holm med foredraget ”Om livet og tanker om arbejdet som bedemand”, og onsdag eftermiddag 23. september starter så bowling i Bowl ’N’ Fun i Thisted, hvor man mødes hver onsdag i ulige uger med hyggeligt samvær og kaffe.

Høstfesten holdes traditionen tro på Feggesund Kro, og det er torsdag aften 8. oktober, og så følger forredraget ”Livet er i det mindste en historie værd - kunsten at fortælle om livet” ved højskole- og radiomand Erik Lindsø. Det foregår også på restaurant t’bords.

Derefter går året på hæld, og man slutter sæsonen med julefrokost på Gullerup Strand Kro onsdag aften 9. december.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...