For hvert smykke går der 100 kr. til julemærkehjemmene

NYKØBING: Det er til fordel for Julemærkehjemmene, at man i år kan købe Mads Zieglers smykke ”My Angel” hos Rokkjærs Guld Sølv Ure i Nykøbing.

- Julemærkefonden gør gennem fem julemærkehjem et fantastisk stykke arbejde for samfundets udsatte børn og unge, og derfor håber jeg, at vi kommer til at samle rigtig mange penge ind, siger Mads Ziegler i en pressemeddelelse. Og Line Rokkjær fortæller, at for hvert solgt smykke går 100 kr. til Julemærkefonden.

Mads Ziegler har gennem årene designet et utal af smykker med fokus på design, kvalitet og et personligt udtryk, og det er også essensen af ”My Angel”, siger han selv i pressemeddelelsen:

- Længe studerede jeg skulpturer, malerier og tegninger af engle, og efter at have kigget på og skitseret et utal af engle, sad jeg pludselig med den, jeg følte var helt rigtig i udtrykket. Det var vigtigt for mig, at englen hverken blev for naiv eller for stringent i udtrykket; og det var i den proces, at det todelte smykke tog form og udviklede sig til engel og dennes silhuet, siger han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...