Christina Hembo har designet ny smykker til i år

NYKØBING: På Mors er Rokkjærs Guld Sølv Ure i Nykøbing sammen med Christina klar til at støtte brysterne. I årets Støt Brysterne-reklame på TV2 står smykkedesigner Christina Hembo sammen med otte andre kvinder på skærmen.

Og som hun ifølge en pressemeddelelse siger i løbet af filmen: ”En af ni kvinder får brystkræft. Dig, din søster, måske din bedste veninde? Min nye smykkekollektion og helt nye armbånd støtter Kræftens Bekæmpelse. Bekæmp kræft - hver en pige tæller”.

En ud af ni er én for mange, er udgangspunktet: Tallet burde være nul. Derfor fortsætter Christina Hembo og Rokkjærs Guld Sølv Ure også i år med at støtte brysterne og donere penge til Kræftens Bekæmpelse. Kampagnen har rundet 2 mio. kr.

Årets kampagnearmbånd er i ægte sort kalveskindslæder eller et sølvarmbånd med den klassiske og karakteristiske Marguerit-charm i et hjerte af ægte sterlingsølv og alle med lab grown Diamant. Sølvversionen koster 495 kr., den guldbelagte version 595 kr.

I smykkekollektionen, som naturligvis kan købes hos Rokkjærs, indgår også Christina Hembos specialdesignede sløjfe som charm til læder- og sølvarmbånd, som ørestikker eller vedhæng i både sølv- og forgyldt version.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...