Foreningen opfordrer til, at man bestiller takeaway eller køber gavekort

THY-MORS:

Mange af Regional Madkultur Thy-Mors’ medlemmer kæmper i øjeblikket en hård kamp for at overleve coronakrisen, hedder det i en pressemeddelelse fra foreningen. Især spisestederne og hotellerne er hårdt ramt, fordi de fra den ene dag til den anden ikke har gæster og overnattende og har fået alle aktiviteter aflyst.

En del af producenterne er endnu ikke så hårdt ramt, men de, som afsætter til restauranterne, mærker også en voldsom nedgang i salget. Foreningen frygter konkurser blandt medlemmerne:

- Derfor vil vi gerne opfordre alle thyboer og morsingboer til at støtte de lokale spisesteder, som kører take away. Både ved at bestille mad og ved at købe gavekort. Det vil være en stor støtte for dem, siger Anette Jensen, der er næstformand for Regional Madkultur Thy-Mors.

Hun opfordrer også til, at man køber alle de lokale varer man kan, enten i butikkerne eller direkte hos producenterne:

- Jo, mere vi kan støtte lokale spisesteder og producenter nu, jo stærkere står vi efter denne krise, siger hun.

Det lokale reklamebureau Vizuall har på kort tid på eget initiativ søsat hjemmesiden www.takeawaythymors.dk, som giver et godt overblik over, hvor man lokalt kan bestille take away. Det er ikke bare Regional Madkultur Thy-Mors’ medlemmer, der er på denne side, men alle spisesteder i hele området:

- Et flot initiativ som vi hilser meget velkomment og varmt støtter i denne svære tid, siger Anette Jensen.

På spisestedernes egne facebooksider og Regional Madkultur Thy-Mors’ facebookside er det også muligt løbende at følge med i, hvem der har take away. En samlet medlemsliste over Regional Madkultur Thy-Mors’ medlemmer findes på www.madkulturthymors.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...