Beboerforeningen besøgte søndag alle husstande - og medlemmerne fik en ekstra gave

REDSTED: Hvad luner og glæder mere end en lille overraskelse? Og selvfølgelig skal det være en af den positive slags.

Det skete søndag 13. december i Redsted. Siden coronaen gjorde sit indtog, har det for Redsted Beboerforening været op ad bakke, da man ikke har kunnet lave de arrangementer, man havde planlagt og gerne ville. Det har været nødvendig at aflyse mange arrangementer - heriblandt to julebankoer og et juletræsarrangement.

- Vi fik i bestyrelsen ideen, at alle beboerforeningens medlemmer i sognet skulle have noget tilbage for den enorme loyalitet og støtte, de har vist gennem året. Det blev så til mere. Det blev ændret til, at alle husstande i sognet skulle tilgodeses, fortæller formand for Redsted Beboerforening, Michael Korsgaard.

Søndag var man i bestyrelsen klar til at tage ud for at levere en købmandspose til alle husstande i sognet - enten man er medlem eller ikke. Men til medlemmerne af beboerforeningen var der en ekstra ting i form af to trænisser fra firmaet Grawood.

- Ideen blev realiseret økonomisk, takket være vore mange lokale sponsorer og foreningen selv. I starten var ideen, at det var alle beboerforeningens medlemmer, der skulle tilgodeses, men i kraft af at vi fik så god og flot respons fra vore sponsorer, blev resultatet, at vi kunne gøre det større og uddele til alle husstande. Det er jo superflot og vidner om, at vi har et stærkt fællesskab på Sydvestmors, siger Michael Korsgaard og fortæller:

- Vi har brugt hele lørdagen på at pakke de 222 købmandsposer. Herefter blev poserne læsset på en gammel amerikansk militærlastbil, hvorefter vi brugte en del timer på omdelingen, siger Michael Korsgaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...