hybrider: 55 vognmænd og chauffører fik nye input

Det vrimlede med både taxavognmænd og taxier, da Toyota MTH Biler i Nykøbing forleden afholdt taxaaften på Øst Vilsund Kro. Der var nærmere bestemt tale om en hybrid-aften, fortæller direktør hos Toyota, Kasper Kristensen.

- Toyota har altid været i front i miljørigtighed, og i dag taler alle mere om miljø end nogensinde før. Derfor ville vi gerne vise taxavognmænd og chauffører de hybridbiler, vi har, som med fordel kan anvendes til taxikørsel, fortæller Kasper Kristensen.

Områdets vognmænd tog vel imod invitationen fra Toyota MTH Biler, idet 55 mand høj mødte op til aftenen i Vilsund.

Christian Buurlo fra Toyota Danmark fortalte ved arrangementet om de mange fordele ved Toyota Hybrid, som har været produceret i 22 år, og som i dag er aktuel i den igangværende fokus på bæredygtighed og klima.

- Vi fik faktisk lavet nogle handler, fortæller Kasper Kristensen, der glæder sig meget over den store interesse for arrangementet.

Han oplyser, at Toyota Camry, der udgik i 2004 er tilbage igen, og også blev positivt modtaget af chaufførerne.

Toyota Camry er sammen med Toyota Corolla og Rav 4 Toyota MTH Bilers bud på en taxi personbil, Toyota Proace anbefales til buskørsel, og Toyota Prius som syvsædet.

Alle er hybridbiler på nær Pro Ace bussen, som udelukkende kører med diesel.

En hybridbil er en bil, som har mindst to forskellige kilder til at danne fremdrift. Der kan f.eks. være tale om en bil med både en elektrisk motor, der benytter elektricitet, og en forbrændingsmotor, der bruger benzin eller diesel. På den måde spares der på eksempelvis benzinen, ligesom benzin-osen reduceres, når motoren slår over til at bruge den opsparede el at køre videre på.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...