idrætsgymnasterne i Skive Gymnastikforening afholder 5. januar Nytårs-Event, hvor alle med interesse for idræts- og springgymnastik kan se og også selv prøve, hvad der bydes på i træningslokalerne i Jebjerg i Salling.

Foreningen har været igennem en hård tid, efter cheftræner Hanne Laursens pludselige bortgang i sommeren 2017.

- Nu har pigerne fået ny træner, fortæller Katja Thordal Mortensen, der i den mellemliggende tid selv har været trådt til som midlertidig træner.

Den nye træner er fra Polen og hedder Dariusz Dobrýn. Han har i to år været træner i Helsingørs kvindelige idrætsgymnaster, og nu gælder det Jebjerg.

- Gode trænere hænger ikke på træerne og vi er stolte over at have kunnet tiltrække så dygtig en træner som Dariusz Dobrýn, som hele sin barndom og ungdom selv har været konkurrencegymnast på internationalt niveau, siger Katja Thordal Mortensen.

Hun og resten af KIG Skive GF glæder sig til at tage hul på et nyt år, hvor den nye træner vil undervise i springteknik på flere niveauer i de fire nye hold, der startes. På disse hold kan drenge og piger lære springteknik og forbedre sig som springgymnaster i Jebjerg i alt otte lørdage i vinter.

- Vi håber, med disse hold, at kunne dække en efterspørgsel fra eks. kommende efterskoleelever, der ønsker sig nogle forhåndskundskaber eller udvikling inden for springteknik, og også at kunne tiltrække andre sportsudøvere der har behov for at finpudse deres springteknik. Holdene er dog åbne for alle og inddelt i øvede og begynder så alle kan være med , slutter Katja Thordal-Mortensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...