Sammen Surium har lavet auktioner, og Brugsen har doneret 10.000 kr.

GLYNGØRE: Den senere tids storme har været hård ved mange ting i vort område, og Glyngøre Vandpark er heller ikke gået ram forbi. Glyngøre Vandpark er Skandinaviens største vandlegeplads. Der er alle muligheder for hele familien - både børn og voksne. Skaderne på vandparken løber op i 30.000 kr.

Det er jo ret mange penge, men i Glyngøre står befolkningen sammen og man har på Glyngøre Vandparks facebookside lavet et opslag hvor man har startet en indsamling. Og efter få timer samme dag som indsamlingen startede, var de 30.000 kr. gået ind på kontoen. Bidragyderne var både firmaer og private.

Mogens Smedegaard, der sammen med sin hustru og sønnen Jeppe er indehaver af butikken Sammen Surium, fortæller, at der er et enormt sammenhold mellem alle i byen, og når man har en idé og tager initiativet til gennemførelsen, så bliver tingene gjort - og altid gjort helt færdig. I ”Sammen Surium” har man sat to ting på auktion på facebook. Et smukt modelskib, der torsdag havde fået et bud på 400 kr., og et stort badedyr, som havde fået et bud på 250 kr. Mogens Smedegaard siger, at auktionen først slutter tirsdag, så det bliver spændende at se, hvilke beløb auktionen slutter med.

Brugsen i Glyngøre har også doneret et beløb til reparationen af Glyngøre Vandpark. Uddeler Niki Damgaard oplyser, at Brugsen har doneret 10.000 kr. til formålet:

- I denne coronatid har vi som fødevarebutik ikke mistet noget. Vi har haft flere kunder og dermed også større salg. Det giver større overskud, og vi sidder bestemt ikke på tegnebogen. Vi vil selvfølgelig også give noget tilbage, og det har vi så gjort her, siger Niki Damgaard.

Der er rigtig mange, der har doneret penge - små og store beløb og fra både private og fra virksomheder. Har man lyst at støtte renoveringen er muligheden der ved at gå ind på facebooksiden ”Glyngøre Vandland”, hvor man kan se mere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...