Som noget nyt tilbyder Morsø Turistbureau såvel turister som lokale at komme på en guidet cykeltur på Sydmors. Det sker i et samarbejde med naturvejleder Jørgen Frank Rasmussen, der fører an i cykelfeltet. Turen afgår fra Morsø Turistbureau i Nykøbing torsdag 11. juli om eftermiddagen.

Der bliver tale om en naturmæssigt smuk tur, hvor man fra Nykøbing kører mod syd til Legind Sø, og fortsætter ad Skræppedalsvej, hvor der holdes en kort kaffepause ved Gammel Øre. Herefter cykles ad den smukke vej forbi Højriis, Lilleriis og videre mod Kårup, Jesperhus inden der vendes tilbage til udgangspunktet ved Morsø Turistbureau.

- Cykelturen er på knap 20 km, og tempoet er så alle kan være med. Jeg er sikker på, at alle får en god oplevelse i den flotte natur samtidig med den gode motion turen giver, siger turistchef Bente Kristensen. Hun håber, at både lokale og turister tilmelder sig, hvilket også giver gode sociale oplevelser.

Det er muligt at leje en cykel til turen på Morsø Turistbureau, hvis man ønsker det. Der udlejes både almindelige cykler, elcykler og børnecykler, børnestole, halvcykler og andet tilbehør.

Turen kan bookes på www.visitmors.dk eller ved henvendelse til Morsø Turistbureau.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...