Valgmenighedspræst fra Aulum til Ørding om eksistentielle spørgsmål

ØRDING: Torsdag aften 20. februar er der foredrag i Aktivitetshuset i Ørding med titlen ”Peer Gynt, Mads Skjern og Stein Baggerne - Hvad er sandheden om deres liv?”. Arrangører er Ljørslev-Ørding Beboerforening, Ljørslev og Ørding menighedsråd samt Aktivitetshuset, og foredragsholder er valgmenighedspræst Ronald Risvig fra Aulum.

I sine foredrag er det eksistentielle spørgsmål, Ronald Risvig behandler, og det sker i en vekselvirkning mellem det almentmenneskelige og det kristelige. Henrik Ibsens ”Peer Gynt” lyver og sælger sin sjæl til fanden samt misbruger mennesker omkring sig for at blive noget stort. Matadors Mads Skjern vil frem i verden og går ikke ad vejen for ufine kneb. Begge er stærke fortællinger, hvori den enkelte kan spejle sig. Ja, og så er der alle Stein Bagger’ne ...

Ronald Risving, der er født 1953 i Brande og siden 2013 har været præst ved Aulum, Vinding og Vind Valgmenighed efter teologistudier på Aarhus Universitet 1984-88, er oprindelig butiks- og læreruddannet, ligesom han har en uddannelse i sjælesorg og gestaltterapi. Han har været friskoleleder og højskolelærer, og så er han guide og rejsearrangør på Færøerne. Han skriver også udviklingsprojektet ”Højskolen - en bro til livet. Højskole for sindslidende” og vejlednings- og undervisningsforløb for arbejdsløse voksne på sit cv. Endelig har han livet i 28 år været træner, leder og konsulent for fodbold, herrer som damer, i Danmark og på Færøerne. Han har udgivet to bøger.

Nærmere på: www.dr-risvig.dk og www.faroerejser.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...