I alt 2800 programmer for sæsonen 2019-2010 vil den kommende tid blive delt ud til de mange medlemmer af Ældre Sagen Mors. Her har bestyrelsen netop haft store pakke-dag, hvor de mange programmer er blevet ordnet, så de er klar til omdeling.

- Brevduerne får travlt, fastslår kasserer i Ældre Sagen Mors, Kirsten Nielsen, der som vanligt omtaler de mange frivillige omdelere sådan.

Hun og resten af bestyrelsen er meget taknemmelig for de op imod 45 mennesker rundt om på øen, der kvit og frit drager rundt i deres lokalområde med de nye programmer.

- Tænk på, hvor mange penge, vi sparer i porto, og tænk på, hvor mange aktiviteter, vi kan arrangere i foreningen for de penge, siger Kirsten Nielsen.

Og netop aktiviteter er der masser af i det nye program. Arrangementer, der spænder vidt. Lige fra de alvorlige emner til de muntre tiltag.

Eksempelvis arrangeres der todagestur til København, hvor Cirkusrevyen skal opleves.

I den alvorligere ende af skalaen er et arrangement med Beredskabsstyrelsen, som informerer om brandsikring af hjemmet.

Informative foredrag findes også i programmet. Blandt andet, når Lone Hansen kommer og ud fra egne erfaringer fortæller om det at være barn af besættelsestiden i Danmark. Netop ved dette arrangement har der i øvrigt indsneget sig en lille fejl i programmet, idet starten på foredraget står anført en time for sent.

Ældre Sagen Mors håber på stor tilslutning til sine arrangementer, som naturligvis også indeholder de populære Go’ Søndags-arrangementer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...