Det foregår i kirkecentret i Nykøbing for dem, der mistet en partner, om tirsdagen, og for dem, der har mistet et barn, om torsdagen

MORS: Til september starter der ny sorggrupper for hele Mors. Det foregår i Nykøbing Mors Kirkecenter, fortæller sognepræst Anna-Marie Sloth, Sydvestmors Pastorat, som leder sorggrupperne sammen med Gudrun Noesgaard, der er menighedsrådsformand i Hvidbjerg-Redsted.

- Har du mistet en af dine kære? Er dit liv fuldstændig forandret og svært at komme videre med? Så kan vi tilbyde nogle at være sammen med og dele sorg og smerte og livsforandring med. Det er ofte den måde, man kommer videre på. Sammen vil vi lytte til hinandens erfaringer, være i det, som ikke er let at være i - men hvor vi kan give hinanden en hånd ved at stå sammen, siger Anna-Marie Sloth.

Hun er 57 år og har mange års præsteerfaring med sig, har selv erfaring med sorg i familien og har læst psykoterapi i to år.

Gudrun Noesgaard har mange års lærererfaring med sig og selv erfaring med sorg, nu pensioneret og med tid til at hjælpe.

Grupperne mødes hver anden uge.

For dem, der har mistet en ægtefælle eller samlever, om tirsdagen med start 8. september kl. 14.30-16.00 og derefter 22. september, 6. og 20. oktober, 3. og 17. november samt 1. december.

For dem, der har mistet et barn, om torsdagen med start 17. september og derefter 1. og 15. oktober, 5. og 19. november samt 10. december.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...