Af Dorit Glintborg

dorit.glintborg@nordjyske.dk

Restauratør Daniel Justesen, Limfjordens Hus i Glyngøre, har tidligere vundet prisen som Årets Iværksætter ved Skive Awards. I år løb Limfjordens Hus med prisen som Årets Restauration. Ydermere er Limfjordens Hus en af Vestjyllands bedst anmeldte restauranter.

- Hele holdet er selvfølgelig mega stolt, når vi vinder priser og får gode anmeldelser, fastslår Daniel Justesen. -Vi er et ungt team med en gennemsnitsalder på kun 24 år. Jeg selv var kun 24, da jeg overtog restauranten og min restaurantchef fik jobbet som kun 21-årig. Hun var i øvrigt i top 3 til Skive Awards indenfor ”Årets Medarbejder.

Daniel Justesen har haft stor succes siden han i 2015 overtog forpagtningen af Limfjordens Hus, og han mener at vide, hvordan succesen er opstået:

-For ja, selvfølgelig handler det også om, at vi tilbyder uformel gourmetmad til priser, hvor alle kan være med – at vi går op i lokale råvarer, samarbejdet med lokale småleverandører og efterhånden leverer en del mad ud af huset til fester. Det er heller ikke uvæsentligt, at lokale leverandører kan sælge deres råvarer fra haven/gården til os, hvis de har mere end de selv kan bruge og at vi har en specialbutik, der sælger lokale råvarer og hjemmelavede specialiteter, ligesom vi pt er det eneste sted i Salling/Skive/Mors, der har fast salg af ferske fisk, konstaterer han.

-Men alt dette kan jeg jo ikke klare alene, lyder det med overbevisning fra Daniel Justesen, der hurtigt kommer frem til det, som ligger ham meget på sinde, nemlig medarbejderne: - Vi har et helt unikt sammenhold, og er venner på kryds og tværs i fritiden, til trods for, at ingen af os kendte hinanden inden Limfjordens Hus. Sammen foretager vi mange sociale ting sammen i fritiden, og jeg tror, vores sammenhold giver en god ånd, som også gæsterne kan mærke.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...