selvstændig: Faarup El-Teknik springer ud sammen med foråret

Mors får en ny elektriker, når Allan Hedegaard nu starter selvstændig virksomhed i Nykøbing. Faarup El-Teknik er navnet på enmandsfirmaet, som køres fra privatadressen i Faarup.

Øens nye elektriker tilbyder sig selv til både store og især små opgaver, og baggrunden og den erhvervsmæssige erfaring er i orden.

- Jeg kom i lære hos Villy Bruun i Frøslev i 2000 og var udlært i 2004. Efter læretiden fortsatte jeg hos Villy Bruun, og fra 2007 til 2009 læste jeg videre til installatør, fortæller Allan Hedegaard.

Efter installatøruddannelsen i 2009 startede han i Villy Bruuns enterprise-afdeling, som i 2014 overgik til All NRG og samtidig flyttede til Skive.

Her besidder Allan Hedegaard i dag en stilling som service manager.

Med start af egen virksomhed drosles der kraftigt ned på timerne i Skive, men Allan Hedegaard vil fortsat leje sig ud til forskellige opgaver for All NRG i Skive på ekstern konsulentbasis, ligesom han også er klar til at lade sig leje til andre firmaer, der mangler en erfaren elektriker og installatør, også til højspændingsopgaver. Men først og fremmest gælder det nu Faarup El-Teknik, hvor Allan Hedegaard vil udføre alt indenfor almindeligt elektrikerarbejde og husinstallationer.

- Jeg er bestemt også klar til de små opgaver, som når Fru Jensen ringer, fordi en af hendes udendørs lamper ikke lyser, fastslår Allan Hedegaard.

Firmabilen er netop kommet i hus med logo og ikke mindst et køreklart, rullende værksted.

Kontoret på adressen i Faarup er stadig under opførelse, men elektrikeren selv er klar til at modtage de første bestillinger på opgaver.

Han mener nemlig helt klart, at der er brug for en ekstra elektriker på Mors. Derfor starter han nu sin egen virksomhed.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...