Og med det ny Bosch Car Service-system online kan man også se priser på en række ydelser

LØDDERUP: Antallet af familier på Mors med to biler er steget kraftigt med nu 18,6 pct. af familierne i 2019 mod 13,5 pct. i 2009. Og Øens Autoværksted i Lødderup gør det nu muligt at booke online og samtidig få en præcis pris på eksempelvis et serviceeftersyn. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Bosch. Øens Autoværksted ApS, der ejes af John Madsen og Jacob Thorhauge, er en del af værkstedskæden Bosch Car Service, der har etableret online-bookingsystemet, hvor kun blot skal indtaste bilens registreringsnummer, og så viser systemet nøjagtige priser på en lang række værkstedsydelser til netop den bilmodel.

- Et serviceeftersyn er ikke bare et serviceeftersyn. Der er stor forskel på, hvilke og hvor mange kontrolpunkter vi skal igennem alt efter bilens model, brændstof og alder, og det giver selvfølgelig forskellige priser, forklarer Jacob Mortensen, der er kædechef i Bosch Car Service.

Bosch Car Service har udviklet systemet over en længere periode, og Øens Autoværksted har fodret systemet med en masse prisdata på de forskellige biltyper.

- Med flere biler i familien kommer der også flere reparationer og flere ture til værkstedet. Vi vil gerne gøre det nemt for de travle familier at booke tid ved mekanikeren, og med vores faste og gennemskuelige priser kan man booke helt uden ubehagelige overraskelser på regningen, siger Jacob Mortensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...