Forleden var “finaledag” for Thy Mesterskabet 2019 på Hørdum Stadion. I år med deltagelse af Nordvestmors.

Efter de to første spilledage var alt åbent før den sidste i A-rækken. Alle fire hold, Thisted FC, Hurup, Hanstholm og Nordvestmors, havde samme pointtal før den sidste kamp med hver en sejr og en uafgjort.

Og selv om det undervejs lå til at Hanstholms nyoprykkede serie 1 hold, der spillede på bane 1 mod vinderen fra de senere år Thisted FC, skulle vinde -så blev det på bane 2 at vinderen skulle findes. Og det blev højest usædvanligt Nordvestmors der vandt det hele efter en sejr på 3-2 over Hurups serie 2 hold.

Morsingboerne nåede til tops i A-rækken mod de højestrangerende Thyhold med seks point, foran Hanstholm, Thisted FC og Hurup.

Dermed kunne Nordvestmors´ anfører Morten Vester, på vegne af holdet modtage vandrepokalen og de 2.000 kroner som førstepræmien lød på.

- Vi må sige at det gik over middel. Vi var med på et afbud og så vandt vi det hele. Vi er da superglade for at vi kunne vinde mod så stærke hold. Vi er endda et ungt hold. Spillere der har rykket først fra serie 4, så 3 og nu serie 2, lød det fra en af de to trænere Johnny Westergaard.

Han havde lige en sidste bemærkning, med et smil på læben.- Nu inviterer Thy os nok ikke over igen. Men vi er da klar til at forsvare næste år. Det har været en sjov turnering at spille, lød det fra den glade træner for Nordvestmors.

Omkring 200 publikummer var mødt frem for at se afslutningen på turneringen, der på grund af to afbud til den bedste række måtte spilles som en alle-mod-alle turnering om point. Normalt spilles Thy Mesterskabet som en cup i Uge 31.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...