- Det har rigtig givet bonus! Sådan lyder den glade melding fra lederen af SIND-Huset i Nykøbing, Betina Pedersen, som Ugeavisen for nogle uger skrev om. Historien var, at Betina Pedersen havde søgt og fået 9000 kroner fra de frie kulturmidler i Morsø Kommune. Hendes ønske var at bruge pengene til musik og sang til glæde for brugerne på Skovvej 5.

Og Betina Pedersens opråb i Ugeavisen har fået mange lokale musikere til at henvende sig.

- Vi har fået så mange henvendelser. Over 10 har ringet, og det har været meget blandet, fortæller en glad Betina Pedersen, der også kan oplyse, at SIND-Husets brugere allerede har nydt det første musikarrangement på Skovvej.

- Det var Emile og Mads Joo, der optrådte for os med deres ”Musikfortælling”, og vi havde fuldt hus heromme med 26 i alt.

De næste par arrangementer er på plads, og Betina Pedersen tror på, at henvendelserne vil blive ved at komme, fordi det nu breder sig som ringe i vandet, at SIND-Huset gerne vil have glad musik på besøg.

- Folk skal bare huske, at der ikke er de store penge at tjene ved at optræde her, fastslår hun.

De 9000 kroner fra kommunen skal strække til et helt års arrangementer, men Betina Pedersen overvejer at søge diverse fonde om tilskud.

- Det her er en kæmpe succes, og omtalen i Ugeavisen har indtil videre også givet to nye brugere heromme, slutter Betina Pedersen.

Sind-Huset er et fristed for psykisk sårbare og deres pårørende.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...