En billet gælder til alle tre åbne afdelinger, og der er helt gratis adgang for børn og unge under 18 år

MORS: Fra mandag 29. juni til og med søndag 9. august bliver det endnu billigere at besøge udstillingerne på Museum Mors, fortæller museumsdirektør Anders Have Espersen:

- Med hjælp fra Folketingets sommerpakke til det danske kulturliv har vi fået mulighed for at sætte prisen på vores entrébilletter ned med hele 50 pct.

Det betyder, at en billet til museets tre åbne afdelinger - Dueholm Kloster i Nykøbing samt Landbrugsmuseet Skarregaard og Fossil- og Molermuseet, begge på Nordmors, fra uge 27 til uge 32 kunkoster 40 kr.:

- En billet til Museum Mors gælder til hele museet, så hvis man besøger alle vores åbne afdelinger på billetten, koster det lidt over 13 kr. pr. sted, hvilket vi på museet selv synes er helt utroligt billigt, siger museumsdirektøren, som understreger, at børn og unge under 18 år selvfølgelig som altid har gratis adgang på Museum Mors.

Netop børn og børnefamilier har museet ekstra stor fokus på her i sommerferien, hvor flere af museets aktiviteter er rettet direkte mod denne besøgsgruppe:

- På Dueholm Kloster er der fra 6. juli og frem til 7. august alle hverdage kl. 11 og 15 mulighed for at deltage i den hyggelige sommeraktivitet ”Munkehaven”, mens der på Skarregaard er ugentlige ture for børn ud i naturen og hygge med snobrød i bålhuset. Fossiljagterne på Fossil- og Molermuseet er desuden altid et kæmpehit blandt familier med børn, siger Anders Have Espersen.

Derudover kunst- og kulturformidler Mette Elimar Jensen hver uge i løbet af ferien både byvandringer for børn og ture på Dueholm Kloster målrettet de allermindste museumsgæster.

Prisnedsættelsen betyder, at museets øvrige rabatter er sat på pause i sommerferien. Rabatten gælder desuden ikke årskort til museet. På www.museummors.dk eller på museets Facebook-side kan man læse meget mere om sommeraktiviteterne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...