Af Dorit Glintborg

dorit.glintborg@nordjyske.dk

Frivillige ildsjæle fra hele Morsø Kommune er inviteret til frivilligfesten ”Sammen er vi bedst 2019” i Sparekassen Thy Arena|Mors i Nykøbing. Clement Kjersgaard vil føre publikum gennem en festaften med hæder til sportsmestre, overrækkelse af priser og masser af underholdning. Det er Morsø Kommune, der står bag ”Sammen er vi bedst 2019”, og det er første gang, at begivenheden finder sted.

- En enig kommunalbestyrelse har besluttet at fejre alle øens frivillige og foreninger med et festligt arrangement i Arenaen, siger borgmester Hans Ejner Bertelsen (V), Morsø Kommune i en pressemeddelelse.

- Frivilligfesten er en anerkendelse af den store indsats, de alle yder for at gøre en forskel for andre borgere på Mors. Vi håber, at mange vil deltage i arrangementet.

Konferencier Clement Kjersgaard vil føre de omkring 350 gæster gennem en festaften med spisning, show, prisoverrækkelser med meget mere.

I løbet af aftenen uddeler Morsø Kommune prisen ”Årets Frivillig”. Det er første gang, kommunen uddeler prisen, der er en hædring af en enkeltperson eller en forening, som har gjort en ekstraordinær indsats inden for frivilligområdet på Mors. Alle borgere på Mors kan nominere kandidater til ”Årets Frivillig”. Juryen består af borgmester og udvalgsformænd.

Festaftenen er også en hæder til sportsmestre, der i det forgangne år har vundet medaljer ved et jysk, nordjysk, dansk, nordisk, europæisk eller verdensmesterskab. Der kan indstilles personer eller hold, der er tilknyttet en klub eller forening på Mors. Desuden kan personer, der er bosat på Mors eller medlem af en klub eller forening uden for Mors, på samme vis indstilles.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...