Hvem vil ikke gerne gøre en god handel og spare lidt penge? Det er dybest set tanken bag Klub Limfjord, som Gert Walther startede for knap to måneder siden. Gert Walther har enmandsfirmaet Spot On Media i Nykøbing, og idéen til Klub Limfjord er at give morsingboer, thyboer og sallingboer mulighed for et overblik over områdets tilbud.

- Det er en fordelsklub, og der er tale om en web app, fortæller Gert Walther. Med andre ord en applikation, som man kan køber til sin mobil, og dermed får adgang til de tilbud i området, som Klub Limfjord har i stald.

Det er gratis for forretningerne at få deres tilbud på appen. Det er de interesserede kunder, der giver et beløb for at have adgang til tilbuddene, og man kan købe sig adgang på månedsbasis, årsbasis eller hvordan man nu ønsker det.

- Lige nu har jeg 25 tilbud på, og det er på alt lige fra dagligvarer til arrangementer, fortæller Gert Walther, som på Klub Limfjords Facebook-side og på Instagram har billede og tekst om hvert enkelt tilbud.

Appen Klub Limfjord installeres på mobilen, og inde i den pågældende butik viser fordelsklubbens medlemmer så mobilen frem for ekspedienten, og opnår dermed den relevante rabat.

Gert Walther håber og tror på, at hans nye fordelsklub vil vokse sig større, når flere får kendskab til den.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...