GF1-afdelingen på EUC Nordvest får ny leder

Marianne Svenningsen fra Mors tiltræder, pr. 1. juni, som leder af Grundforløb 1-afdelingen på EUC Nordvest.

Marianne Svenningsen kommer fra en stilling som leder af Øster Jølby Friskole. Hun er uddannet folkeskolelærer fra Skive Seminarium, har en diplomuddannelse i ledelse, og samlet set har hun 12 års ledererfaring og 18 års undervisningserfaring fra grundskolen. Her har hun ofte været ansat i kombinationsstillinger, hvor hun både har varetaget lederfunktionen og undervist i udskolingen. Stillingen som leder af GF1-afdelingen vil ligeledes være en kombinationsstilling, da hun også her vil komme til at undervise i matematik sideløbende med ledelsesopgaven.

- Marianne Svenningsens fornemmeste opgave bliver at sikre, at vores GF1-elever kommer til at få en god opstart på deres nye ungdomsuddannelse. De skal opleve erhvervsuddannelserne som sammenhængende, de skal inspireres, motiveres og – ikke mindst – blive afklaret, inden de skal vælge deres endelige fagretning. Og så skal de naturligvis opleve det stærke sociale fællesskab, der er i GF1-afdelingen. Det er helt klart vores vurdering, at Marianne besidder de helt rette kompetencer i forhold til at kunne bygge bro mellem grundskolen og erhvervsuddannelserne via GF1-forløbet, udtaler direktør Hans Chr. Jeppesen fra EUC Nordvest.

Marianne Svenningsen glæder sig i dén grad også til at komme i gang med de nye udfordringer.

- Jeg har længe haft et ønske om at kunne følge de unge lidt længere end blot til grundskolens afslutning. Jeg vil gerne være med til at hjælpe dem godt på vej videre gennem systemet til ungdomsuddannelserne. Jeg brænder for at videreudvikle og skabe samhørighed på tværs af både fag og fagretninger, og jeg ser mange gode muligheder for at koordinere fagene på grunduddannelsen – også de almene fag - så de i endnu højere grad bliver koblet op på fagretningerne, og dermed kommer til at give mere mening for de unge. Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet, lyder det fra Marianne Svenningsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...