dorit.glintborg@nordjyske.dk

EUC Nordvest har pr. 1. december ansat Kenny Thomsen fra Morsø Handelsgymnasum som vicedirektør på EUC Nordvest.

Ansættelsen af Kenny Thomsen som vicedirektør sker som et led i en større reorganisering på EUC Nordvest.

- Vi har i den seneste tid foretaget en del ændringer i organisationen, og i den forbindelse har vi også kastet et grundigt blik på ledelsesstrukturen. Her er bestyrelsen og jeg enige om, at tiden er inde til at få genbesat den vicedirektørstilling, vi havde indtil for få år tilbage. Og det glæder mig utrolig meget, at det er en kapacitet som Kenny, der kommer til at varetage den rolle. Kenny er et kendt ansigt i organisationen, og han har uden tvivl det drive og den idérigdom, der skal til, for at kunne bidrage aktivt til at fortsætte den positive udvikling i organisationen, lyder det fra direktør Hans Chr. Jeppesen.

Som konstitueret øverste pædagogiske leder af de merkantile gymnasier, og som afdelingsleder på Morsø Handelsgymnasium, har Kenny Thomsen haft sin daglige gang på handelsgymnasiet på Mors. Sådan vil det også være fremadrettet.

Kenny Thomsen er 48 år og født og opvokset på Mors. Han er i dag bosiddende i Nykøbing, hvor han bor sammen med sin hustru og deres tre børn. Kenny har været ansat på EUC Nordvest siden august 2009 – først som underviser på HHX i Thisted, siden som kursuschef i Kursuscentret EUC Nordvest og senest som afdelingschef for Morsø Handelsgymnasium siden august 2015. Kenny vil fortsat have hovedansvaret for skolens HHX-afdelinger i Nykøbing, Thisted og Fjerritslev, men får nu også ansvaret som vicedirektør for EUC Nordvest.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...