dEN ALLERSIDSTE dans vil for mange være det, der dukker først op i erindringen, når talen falder på Mød Mig På Cassiopeia. For sit indre blik ser man Poul Reichardt og Bodil Kjer, mens man hører den smukke sang.

Bodil Kjer og Poul Reichardt er ikke med, når Morsø Teater søndag aften 17. marts byder på Folketeatrets anmelderroste forestilling Mød Mig på Cassiopeia.

I stedet ses i disse to roller Karin Nordly-Holst og Christopher Læssø.

I den kendte og elskede musical Mød mig på Cassiopeia vikles Olympens guder og teatrets folk ind i hinanden og svøbes i både romantik og stjernestøv. På Alhambra Teatret har komponist Berger svært ved at finde inspiration til at færdiggøre sin seneste musical. Og med både teatrets direktør og sin ekskone – teatrets primadonna – på nakken, er han ved at give op, da han får kærkommen hjælp fra musikkens muse.

Musikkens muse gjorde det også godt, da Kai Normann Andersen komponerede sangene til Mød mig på Cassiopeia: Mange kan nynne med, når den enlige lille muse har det sværer‘ end man tror; når den erotiske tante og selveste Zeus opfordrer til at gå ud og gå en tur; når der flyves med ud i det himmelblå; når det forelskede par tager den allersidste dans, før de går hjem; og når hele byen sang, da Titina gik til bal.

- Vi glæder os til at byde alle velkomne i gudernes og teatrets verden denne forårsaften i marts, siger formand for Morsø Teaterkreds, Jørgen Bruun Christensen, der minder om, at der stadig kan bestilles billetter, og også købes ved indgangen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...