Borgmester Hans Ejner Bertelsen lagde i sin tale på Rådhustorvet vægt på sammenholdet blandt øens befolkning

NYKØBING: Man må virkelig sige, at morsingboerne står sammen. Det var der et tydeligt bevis på onsdag aften 16. oktober, da der var halloween- parade i Nykøbing. Hundredvis af både festligt og drabeligt udklædte mennesker gik i parade gennem flere af Nykøbings gader, hvor hver enkelt havde en tændt fakkel, for til sidst at slutte på Rådhustorvet.

Her holdt Morsøs Kommunes borgmester Hans Ejner Bertelsen (V) holdt en kort tale, hvori han takkede for det enormt store arbejde, der var lagt i arrangementet og ikke mindst det store sammenhold, der er blandt befolkningen på Mors. Borgmesteren lagde ikke skjul på, at man virkelig havde fået lavet udklædninger, så det virkede uhyggeligt, men alligevel også hyggeligt.

Alle butikker holdt halloween-bynight, og gågaden var virkelig pyntet op til formålet. Der var hængt spøgelsesagtige figurer op på tværs af gågaden hele vejen. Mange steder stod der udskårne græskarhoveder med lys, og de handlende havde gjort deres for at bidrage til paraden. Gaderne var fyldt med mennesker, så havde man travlt, var det nok ikke lige den vej, man skulle bevæge sig.

Et fantastisk flot arrangement, som tiltrak tusindvis af mennesker foruden dem, der deltog i paraden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...