Rune Green fortæller fra sit uheldige liv, og Anne-Marie Dollerup fortæller også fra sin egen hverdag

FRØSTRUP: Når der søndag eftermiddag 26. januar igen er ”Lytteposten” på Frøstrups gamle kro, markerer det ”Fortællingens dag”, siger Connie Anette Nordholt, Vesten Bjerget, som arrangerer fortællecafeerne på kroen. ”Fortællingens dag” er indstiftet af foreningen Fortællere i Danmark (FIDA) til minde om den store folkemindesamler Evald Tang Kristensen (1843-1929).

Connie Anette Nordholt fortæller videre, at hun til ”Fortællingens dag” i Frøstrup har inviteret to erfarne fortællere og underholdere fra Randers, Rune Green og Anne-Mie Dollerup. Hun siger, at Rune Green altid veloplagt fortæller historier fra sit uheldige liv, hvor han tager udgangspunkt i den hverdag, de fleste af os kender godt. Han har arbejdet med humor gennem 30 år og foruden i Danmark optrådt på Hven, på Færøerne og i London. Og om Anne-Marie Dollerup siger hun, at denne er en erfaren, finurlig og underholdende fortæller med beretninger fra sin egen hverdag, altid med en blanding af mystik, humor og gru. Hun har optrådt i bl.a. Aarhus, Randers og Odense på teatre og cafeer.

Connie Anette Nordholt indleder og afslutter som vært selv med et par små fortællinger fra sit liv, og Erik Nordholt spiller violin til et par sange undervejs. Der er gratis entré, mens kaffe eller te og kage kan købes. Lytteposten er støttet af Thisted Kommune.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...