Vils trækker lørdag den 4. maj for fjerde år i festtøjet, når Vils og Omegns Borgerforening igen afholder stort loppemarked i hele byen, centreret om torvet i Vils.

Arrangementet afholdes i samarbejde med Fredsø Teltudlejning, der opstiller borde til de mange gæster.

- Vi har faktisk altid godt vejr til vores loppemarked, og det håber vi selvfølgelig også på i år, siger Karina Bisgaard fra borgerforeningen, der på dagen selv bidrager med en bod, hvor der kan købes pommes frites og røde pølser.

Og ellers er det ”lopper”, der vil præge torvet i Vils, hvor alle gratis kan opsætte en bod med de ting, der nu ønskes solgt.

Karina Bisgaard fortæller, at det mange gange er børnetøj og legetøj, der bliver ryddet op i derhjemme, så det kan skifte ejer på Loppemarkedet.

Ud over torvet i Vils vil der også være boder med garagesalg rundt omkring i hele Vils, og i øjeblikket er der melding om over 30 stande.

Der er ingen begrænsninger på, hvad man kan stille op med af salgsting, og Vils summer som regel af liv denne første lørdag i maj.

- Vi har ikke tal på, hvor mange, der plejer at komme forbi, men der er normalt fyldt af både mennesker og biler, lyder det fra Karina Bisgaard.

Om aftenen rykkes aktiviteterne til skoven, Smedebjerge, hvor der opsættes en stor grill, som folk selv medbringer maden til at tilberede på.

Her deltog sidste år over 100 mennesker fra Vils og omegn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...