Med flere end 300 ansatte skal der bruges en hel del personalebeklædning i løbet af en sæson i Jesperhus. Ordren på årets tøj er landet lokalt, fortæller Lisbeth Thrysøe fra Jesperhus.

- Efter at have gennemgået alle tilbud, faldt valget på MR Torben Jensen i Nykøbing Mors, som vandt over to landsdækkende firmaer, fordi deres farver rammer plet, fortæller hun, og tilføjer, at det faktum, at MR Torben Jensen er et lokalt firma, også vægtes.

Ordren har også givet opgaver hos Svane Broderi & Tekstil i Nykøbing, der er i gang med at brodere logoer på tøjet til Jesperhus. Hun fortæller også, at Wiiben i Nykøbing leverer benklæder til rengøringspersonalet, mens Tømmergården leverer profiltøj til pladsfolk og gartnere i Jesperhus.

- Vi vedtog i 2018 en ny designmanual, og derfor er vi i gang med at udskifte beklædningen hos alle ansatte i Jesperhus. Ikke mindst skal det nye logo jo være på tøjet, fortæller Lisbeth Thrysøe.

Jesperhus Resort med feriehuse og campingplads åbner ligesom det nye Zik & Zaks Abelan den 5. april, mens selve Jesperhus Blomsterpark som altid åbner i maj. Helt præcist den 11. maj.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...