Thea Madsen fra Nykøbing fik en fjerdeplads, da hun for nylig deltog i Bikini Fitness-konkurrence Herning Kongrescenter. Her blev der afholdt debutantstævne i forskellige kategorier af fitness. Ud over bikini fitness eksempelvis body fitness og wellness fitness.

Den 19-årige morsingbo fortæller, at hun er godt tilfreds med sin fjerdeplads, som kom i hus, efter at i alt ni piger i starten blev bedømt af dommerne. De ni blev skåret ned til seks, og heraf gik fjerdepladsen til Thea Madsen.

- Jeg har trænet til konkurrencen i et år. Det første halve år trænes især muskler, så der spiser og træner man meget. Det næste halve års tid lever man meget kaloriefattigt for at få kroppens fedtindhold ned, fortæller hun.

Bikini Fitness handler på den ene side om at have en meget markeret krop, på den anden side også om at være feminin.

- Dommerne går desuden meget op i udstråling og de poseringer, man laver på scenen, oplyser Thea Madsen, som giver journalisten ret i, at nogle af positionerne er lidt frække, og knap så børnevenlige.

- Det er en del af det, siger hun om de stillinger, hvor eksempelvis bagdelen stilles til skue for dommerne.

Thea Madsen træner i Fitness World i Nykøbing, og har haft god hjælp af trænere fra Aalborg.

Til daglig arbejder hun i sit sabbatår fra skolelivet på Café Christian i Nykøbing, indtil hun til februar melder sig under fanerne i Holstebro for at aftjene værnepligt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...