Billetsalget er startet til festaftenen i Teutonerhallen i Thisted fredag 29. november

THISTED: Der var udsolgt i 2017 og igen sidste år, da Stig Rossen med sit store orkester fyldte Teutonersalen til julekoncert. Fredag aften 29. november lægger den populære sanger atter vejen forbi Teutonersalen med stort orkester, gæstesolist og alle de kendte juleklassikere. Lions Club Thisted er arrangør og venter, at samtlige 700 billetter også denne gang bliver solgt.

Det 25. gang Stig Rossen drager ud på sin populære juleturné, som landet over spiller for udsolgte huse.

- Stig Rossen er, sammen med sit velspillende orkester, kor og gæstesolist, garant for julestemning på allerhøjeste, musikalske plan. Det oplevede publikum under de sidste to koncerter, som bød på en perlerække af alle de kendte juleklassikere - flot arrangeret af kapelmester Thomas Jaque og tilsat smukke vokalharmonier og naturligvis Stig Rossens unikke sangstemme, sigerPeder Schjødt-Pedersen, præsident for Lions Club Thisted, og fortsætter:

- Julekoncerterne rummer i Stig Rossens fortolkninger alt fra energifyldte, amerikanske klassikere til afdæmpede, bevægende og danske a cappella-versioner.

Hvert år har Stig Rossen en gæstesolist med på scenen. I år er valget faldet på et af de nyere talenter på den danske musikscene, Jasmin Gabay. Hun er kendt fra Dansk Melodi Grand Prix 2019, hvor hun deltog. Hun er også kendt fra Den store bagedyst 2018. Jasmin Gabay har sunget kor på Mariah Careys juleturné i Danmark og Sverige i 2018.

For Lions Club Thisted er julekoncerten én af årets væsentligste aktiviteter i arbejdet for at skaffe penge til velgørende formål. Overskuddet fra koncerten går ubeskåret til støtte af lokale velgørende, sociale og kulturelle formål:

- Det er for os alle i klubben et af årets absolutte højdepunkter, når vi på samme tid kan give godt 700 mennesker en dejlig, musikalsk juleoplevelse og samtidig generere et godt overskud, som kan komme en række gode lokale projekter og sociale formål til gode. Det er derfor med stor glæde, at vi i Lions Club Thisted igen i år kan invitere thy- og morsingboer til julekoncert i Teutonersalen, lyder det fra Lions-præsidenten.

Da de tidligere julekoncerter i Thisted var totalt udsolgt, anbefaler Lions Club at man bestiller billetter i god tid. Billetter sælges på www.thyevent.dk, og virksomheder og personaleforeninger kan også købe billetter ved henvendelse til Brandt Revision i Thisted.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...